Benvinguts al bloc: Àligues Vermelles

En aquest bloc trobareu tota la informació possible del Terrassa FC i els resultats i classificació dels equips de tercera divisió grup 5:

domingo, 21 de octubre de 2012

Terrassa 1-2 Rubí

El Terrassa té 3 punts dels 21 possibles.

L'equip de Miki Carrillo ha patit una nova derrota en el dervi contra el Rubí per 1 a 2. Els visitants s'han estrenat als primers minuts amb una gran jugada. El Terrassa ha buscat el gol durant tota la primera part però no hi ha hagut sort. En el minut 57 el conjunt egarenc ha marcat desde els once metres,l'empat a 1 que donava esperances a sumar la primera victòria. El partit semblava ben dominat amb clares opurtunitats pels locals però amb un home menys el Rubí ha sapigut fer el segon gol al minut 78. Avuí hi han hagut 514 espectadors que al acabar al partit s'han sentit cants de " Miki dimisió o Jesús dimisió " Naturalment l'afició terrassenca està enfadada i desebuda pels resultats del seu equip. El Terrassa FC és cué a dos punts de la salvació.