Benvinguts al bloc: Àligues Vermelles

En aquest bloc trobareu tota la informació possible del Terrassa FC i els resultats i classificació dels equips de tercera divisió grup 5:

domingo, 11 de noviembre de 2012

Terrassa 1-0 Gramanet Milà

El Terrassa segueix en ratxa.

El Terrassa ha sumat la quarta victòria consecutiva i aconsegueix mantenir la ratxa. Les estadístiques del conjunt egarenc d'aquestes tres setmanes són magnífiques i sorprenents: quatre partits, dotze punts, deu gols i només dos en contra.

El Terrassa ha merescut la victòria tot i fer un partit fluix degut a un horrorós actuació de la Gramanet. Ha estat un encontre aburrit sense oportunitats que acabat amb un gol dels locals al final del partit.
L'equip de Miki Carrillo ha fet una primera part fluixa amb només una arribada clara de Xavi Molist que acabat amb un xut als núvols estan sol davant el porter. Els visitants tampoc han tingut el control del partit i no han arribat amb perill a la porteria de Miguel Àngel.
A la segona part els locals han dominat el partit i han fet més oportunitats per la banda de Pugui. Finalment, en el minut 90, Pugui ha fet un golàs des de fora l'àrea que ha entrat pel mig de la porteria, però amb la potència que anava el xut, el porter visitant no ha pogut fer res. En els tres minuts d'afegit la Gramanet ha apretat i s'ha tirat a l'atac però els roigs han aguantat i han aconseguit sumar els tres punts.
La capacitat de l'estadi d'avui ha estat a prop de 1000 persones degut a la presentació del futbol base. 

El Terrassa es situa deuè amb quinze punts a sis del ascens i a nou del descens. El conjunt terrassenc en tres setmanes ha passat de lluitar per eludir el descens a lluitar per la zona noble de la classificació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario