Benvinguts al bloc: Àligues Vermelles

En aquest bloc trobareu tota la informació possible del Terrassa FC i els resultats i classificació dels equips de tercera divisió grup 5:

domingo, 28 de octubre de 2012

Castelldefels 0-3 Terrassa

Primera victòria del Terrassa a la vuitena jornada.

El Terrassa FC ha guanyat el primer partit i aconsegueix sumar la primera victòria de la temporada. L'equip de Miki Garrido ha golejat al Castelldefels per 0 a 3 als Canyars on també ha debutat el jove Marc Vilajosana procedent del juvenil de Saragossa.
El conjunt egarenc s'ha adelantat amb un gol desde els onze metres de Pugui als primers minuts de joc.  El porter del Terrassa Miguel Àngel ha tingut gran protagonisme i ha parat clares ocacions que haurien trencat el partit i el resultat. Arribava la primera part amb victòria pels visitants i amb molt bones sensacions.
Només començar la segona part Sergio Montero ha marcat el segon al minut 48. Els vermells han dominat la  segona part i al minut 25 ha arribat el tercer també de Pugui i també de un penal clar. Finalment el Terrassa ha guanyat un partit merescut i obté la primera victòria cap a la butxaca. Ara toca guanyar a casa i millorar poc a poc.

L'equip de Miki Garrido ha sortit del descens, es troba amb 6 punts ( 4 punts a fora i 3 a casa ) i espera donar la sorpresa.