Benvinguts al bloc: Àligues Vermelles

En aquest bloc trobareu tota la informació possible del Terrassa FC i els resultats i classificació dels equips de tercera divisió grup 5:

domingo, 4 de noviembre de 2012

Palamós 1 -3 Terrassa

El Terrassa escala posicions.

El conjunt egarenc remunta posicions i ja suma la tercera victòria consecutiva. Ha hagut un canvi en el onze inicial del Terrassa, la novetat ha estat Sancho que ha aportat molta velocitat i perill. Marc Vilajosana també ha entrat en onze i cal destacar un mal partit de Pugui.

El Terrassa ha tingut un començament importantíssim per aconseguir els tres punts.Al minut 7, el killer terrassenc Xavi Molist ha estrenat el marcador amb un gran gol. El Palamós ha reaccionat de la millor manera i ha fet un par d'ocasions molt perilloses que Miguel Àngel ha sapigut estar a l'altura. Però al minut 40 Javi Rebert ha marcat l'empat desde els onze metres. 
A la segona part l'equip de Miki Carrillo ha començat de la mateixa manera que en la primera. Montoro ha avançat de nou al Terrassa al minut 56. El Palamós ha tingut moltes opurunitats de gol per empatar però Miguel Àngel ha tornat a aparèixer. Finalment, al minut 85 d'una centrada de Pugui ha acabat amb el tercer gol dels visitants en propia porta.

El Terrassa aconsegueix en una setmana nou punts, nou gols, i només dos en contra. En aquets moments es troba el onzè i ha pasat en una semana de ser el cué a estar a la meitat de la classificació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario