Benvinguts al bloc: Àligues Vermelles

En aquest bloc trobareu tota la informació possible del Terrassa FC i els resultats i classificació dels equips de tercera divisió grup 5:

sábado, 17 de noviembre de 2012

Balaguer 1-1 Terrassa

El Balaguer frena el Terrassa.

El Terrassa FC ha empatat per 1 a 1 contra el Balaguer que ha merescut el resultat. El conjunt egarenc ha deixat escapar dos punts per no saber sentenciar. Per altra banda els lleidatans han fet un gran partit amb moltes ocasions i fins i tot podríem dir que el resultat és curt.

El Terrassa ha diferència d'altres partits ha començat fort amb un gol de Vinuesa al minut 7 que d'una jugada de córner iniciada per Pugui, només ha tingut que empentar la pilota. Miguel Àngel ha aparegut nombroses vegades per salvar als vermells de l'empat. Pugui junt amb el porter terrassenc han sigut els homes del partit tot i no emportar-se els tres punts.
A la segona part l'equip de Miki Carrillo no ha sabut sentenciar i no ha jugat a res. En canvi, els locals han creat joc i moltes ocasions perilloses a la porteria del Terrassa que finalment al minut 87 de partit ha sigut premiat amb un gol de Parra.
Els últims minuts d'encontre han sigut els millors per gaudir de futbol i tots dos equips han tingut oportunitats per desempatar el partit.

El Terrassa suma un punt de les terres de Lleida i se'n va a casa amb un gust agredolç per no sentenciar el partit. Els visitants tenen 15 punts i es situen deuens.
El Terrassa perd la ratxa de quatre triomfs consecutius i es tindrà que conformar amb un empat.