Benvinguts al bloc: Àligues Vermelles

En aquest bloc trobareu tota la informació possible del Terrassa FC i els resultats i classificació dels equips de tercera divisió grup 5:

jueves, 1 de noviembre de 2012

Terrassa 3-1 Júpiter

El Terrassa s'estrena a l'Olímpic.

El Terrassa ha guanyat el primer partit ha casa per 3 a 1 contra el Júpiter que li ha posat les coses molt difícils. Xavi Molist també s'ha estrenat marcant dos grans gols decisius.

El primer gol del partit la fet el Júpiter de Mechi, al minut 13 de la primera part. Ha estat un gol dubtós que finalment l'àrbit la donat per bo però que molts jugadors i aficionats es queixaven d'un possible rebot de fora de joc. El Terrassa ha fet un primera part bastant fluixeta.
A la segona part el heroi terrassenc Xavi Molist ha despertat i empatat el partit amb un golàs de falta per sota la barrera al minut 15. En aquell  moment, la falta provocada pels visitants ha acabat amb una expulsió que ha donat esperances als de Miki Garrido. Montoro ha avançat al conjunt egarenc al voltant del minut 30 amb un altre golàs per l'esquadra dreta. Els locals han tingut uns minuts de patiment al final però, altre cop Xavi Molist ha fet el gol de la sentència de cap ,al minut 91.

El Terrassa aconsegueix la segona victòria consecutiva i surt de la zona perillosa. En aquets moments es troba catorzè amb nou punts a quatre del descens i a set del la zona play of.