Benvinguts al bloc: Àligues Vermelles

En aquest bloc trobareu tota la informació possible del Terrassa FC i els resultats i classificació dels equips de tercera divisió grup 5:

miércoles, 14 de noviembre de 2012

Prèvia Balaguer - Terrassa

El Terrassa més a prop del ascens.

El Terrassa FC jugarà aquest dissapte17 de Novembre contra el Balaguer. Els locals estan a la zona d'ascens i disposen de sis punts, dels quals cinc són a casa i només un de fora. Per altra banda, el conjunt egarenc ja té 15 punts dels quals vuit són a casa i set de fora. Els visitants ja sumen 14 gols amb Pugui i Molist com a màxims golejadors i ha encaixat 11. 

El partit es disputarà a les 17:00 a l'estadi Municipal de Balaguer on l'equip de Miki Carrillo intentarà seguir la ratxa i apropar-se més a les zones de play of. El club del Terrassa ha disposat un autocard que portarà als aficionats terrassencs cap a les terres de Lleida. Els preu és de 10 euros anada i tornada i 13 euros incloïn un pack amb entrepà i beguda. L'hora de quedar és a les 14:30 davant del Local Social del club. Trobareu més informació a http://t.co/yPN4qdzA. 

El Terrassa ha passat d'estar cuer a novè en tres setmanes. Ara es troba a sis punts del ascens i juga contra un equip teòricament inferior. Confiem amb el Terrassa!

No hay comentarios:

Publicar un comentario