Benvinguts al bloc: Àligues Vermelles

En aquest bloc trobareu tota la informació possible del Terrassa FC i els resultats i classificació dels equips de tercera divisió grup 5:

domingo, 23 de septiembre de 2012

Terrassa 2-2 Vilassar

El Terrassa FC s'ha estrenat en el marcador per primera vegada en el quart partit de lliga però encara no coneix la victòria. Ha empatat per 2 a 2 contra el Vilassar. L'equip de Miki Garrido ha sortit fort en els primers minuts tot i encaixar un gol iniciat per una falta. Però pocs minuts després Xavi Molist ha empatat el partit i ha estrenat al Terrassa amb un golàs de fora l'àrea rasseta a la banda esquerra del porter. Tres minuts més tard el mateix Molist feia una assistència ha Montoro que col·locava al conjunt egarenc per davant del marcador. A la segona part el Terrassa ha baixat el ritme de joc hi ha arribat el gol dels visitants. El Terrassa no ha sapigut generar ocacions i es tindrà que conformar amb un puntet més.
Els vallesisns són penúltims a la classificació amb dos punts i estan a dos punts de la salvació.