Benvinguts al bloc: Àligues Vermelles

En aquest bloc trobareu tota la informació possible del Terrassa FC i els resultats i classificació dels equips de tercera divisió grup 5:

domingo, 30 de septiembre de 2012

Manlleu 1-1 Terrassa

El Terrassa ja és cuer i encara no coneix la victòria.

El Terrassa FC ha empatat contra el Manlleu per 1 a 1.El conjunt egarenc ha merescut la victòria i li ha faltat sort per sumar els tres punts a Can Serra. Montoro ha avançat als vallesans al minut 20 de la primera part.
Xavi Molist i Pugui també han estat a punt de marcar però la mala sort terrassenca s'ha produït quan al minut  84 Baruc marcava de penal.
El Terrassa ha deixat molt bones sensacions i Miki Garrido assegura haver fet el millor partit de la temporada tot i l'empat. Els Terrassencs són els cuers de la lliga amb tres punts i estan a tan sols un puntet per sortit de la zona de descens.